PYSTYPUITTEETON LIUKULASITUS Taatek Oy Pörrökuja 1 21420 Lieto p. 040 356 0661 tuomo.asumus@taatek.fi Haluaisitko suojaa terassillesi, näköalasi siitä kuitenkaan kärsimättä. Helposti liikuteltavat puitteettomat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassilasille sekä puit-teelliselle liukulasille. Puitteettomilla liukulaseilla luot mo-dernin julkisivun, turvallisen ajanviettopaikan perheellesi ja lemmikeillesi sekä suojaat kiinteistöäsi vuodenvaihtelujen sääolosuhteilta. Pystypuitteeton liukulasijärjestelmä tuo helppokäyttöistä suojaa, es-teettömällä näkymällä. Alakantoinen järjestelmä sopii käytettäväksi yhdessä muiden COVER-tuotteiden kanssa. PYSTYPUITTEELLINEN LIUKULASITUS Kehystä kotisi kauniisti sillä värillä kuin haluat. Helposti liikuteltavat, tiiviisti suojaavat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassille. Terassin käyttöaika pidentyy ja voit viettää vaikka lämminhenkisiä rapujuhlia ystäviesi kesken. Myös lemmikit nauttivat raikkaasta terassista.
Pystypuitteellinen   COVER-liukulasitusjärjestelmä   on   erinomaisen   hyvä vaihtoehto   puitteettomalle   COVER-järjestelmälle.   Liukulasituksella   saa helposti terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä.
COVER-liukulasitusjärjestelmä on laadukas ja siitä on hyötyä niin kesällä kuin talvellakin. Liukulasit kulkevat jokainen omalla kiskollaan jolloin ne saa helposti kasattua reunaan ja vastaavasti taas vedettyä paikoilleen. Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Liukulasitus on mahdollista myös lukita mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta. Pystypuitteellista COVER-liukulasijärjestelmää voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden COVER-tuotteiden kanssa. COVER-lasikatokseen integroituna, COVER-liukulasitusjärjestelmä mahdollistaa helpon kuljettavuuden ulkoa sisälle terassille ja toisinpäin. ® TAATEK OY  |  Mainostoimisto Zoomi
Laadukkaat ja tyylikkäät parvekelasimme soveltuvat monen muotoisille parvekkeille. Voit sisustaa itsellesi tyylikkään … PARVEKELASIT >> TERASSILASIT >> TERASSIKAITEET >> LIUKULASIT >> COVER terassilasitus on varma, kestävä suomalainen valinta. Terassilasitusten toimintatapa ja ulkomuoto … COVER-KAIDEJÄRJESTELMÄ valmistetaan käyttämällä pääsääntöisesti 4+4 mm laminoitua lasia … Raamillinen COVER-COPAL liukulasitus-järjestelmä on erinomaisen hyvä vaihtoehto puitteettomalle COVER … Pyydä meidät arviokäynnille. Ota yhteyttä 0400 527 258 tai sähköpostitse LASIKATOS >> AURINKOSUOJAVERHOT >> Upean terassikokonaisuuden voit rakentaa  oman makusi mukaan. Kokonaisuus voi-daan tehdä joko terassille tai talon … COVER-aurinkosuojaverhoilla luot muiden lasiterassillasi olevien tekstiilien ja huone-kalujen kanssa sisustuksellisesti …
Laadukkaat ja tyylikkäät parvekelasimme soveltuvat monen muotoisille parvekkeille. Voit sisustaa itsellesi tyylikkään … PARVEKELASIT LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … TERASSILASIT TERASSIKAITEET LIUKULASIT COVER terassilasitus on varma, kestävä suomalainen valinta. Terassilasitusten toimintatapa ja ulkomuoto … COVER-KAIDEJÄRJESTELMÄ valmistetaan käyttämällä pääsääntöisesti 4+4 mm laminoitua … Raamillinen COVER-COPAL liukulasitus-järjestelmä on erinomaisen hyvä vaihtoehto puitteettomalle COVER … Pyydä meidät arviokäynnille. Soita 040 356 0661.
Taatek Oy Pörrökuja 1 21420 Lieto p. 040 356 0661 tuomo.asumus@taatek.fi
PYSTYPUITTEETON LIUKULASITUS Haluaisitko suojaa terassillesi, näköalasi siitä kuitenkaan kärsimättä. Helposti liikuteltavat puitteettomat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassilasille sekä puitteelliselle liukulasille. Puitteettomilla liukulaseilla luot mo-dernin julkisivun, turvallisen ajanviettopaikan perheellesi ja lemmikeillesi sekä suojaat kiin-teistöäsi vuodenvaihtelujen sääolosuhteilta. Pystypuitteeton liukulasijärjestelmä tuo helppokäyt-töistä suojaa, esteettömällä näkymällä. Alakantoinen järjestelmä sopii käytettäväksi yhdessä muiden COVER-tuotteiden kanssa. PYSTYPUITTEELLINEN LIUKULASITUS Kehystä kotisi kauniisti sillä värillä kuin haluat. Helposti liikuteltavat, tiiviisti suojaavat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassille. Terassin käyttöaika pidentyy ja voit viettää vaikka lämminhenkisiä rapujuhlia ystäviesi kes-ken. Myös lemmikit nauttivat raikkaasta te-rassista.
Pystypuitteellinen     COVER-liukulasitusjärjestelmä     on erinomaisen   hyvä   vaihtoehto   puitteettomalle   COVER- järjestelmälle.   Liukulasituksella   saa   helposti   terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä.
COVER-liukulasitusjärjestelmä on laadukas ja siitä on hyötyä niin kesällä kuin talvellakin. Liukulasit kulkevat jokainen omalla kiskollaan jolloin ne saa helposti ka-sattua reunaan ja vastaavasti taas vedettyä pai-koilleen. Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Liukulasitus on mahdollista myös lukita mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta. Pystypuitteellista COVER-liukulasijärjestelmää voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden COVER-tuot-teiden kanssa. COVER-lasikatokseen integroituna, COVER-liukulasitusjärjestelmä mahdollistaa helpon kuljettavuuden ulkoa sisälle terassille ja toisinpäin. ® TAATEK OY  |  Mainostoimisto Zoomi LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … LASIKATOS LUE LISÄÄ … LUE LISÄÄ … AURINKOSUOJAVEHOT Upean terassikokonaisuuden voit rakentaa  oman makusi mukaan. Kokonaisuus voi-daan tehdä joko terassille tai talon … COVER-aurinkosuojaverhoilla luot muiden lasiterassillasi olevien tekstiilien ja huone-kalujen kanssa sisustuksellisesti …