Etusivu

Team Oriflame Kuortaneen yksi ajanjakso päättyi kun pelillinen kausi päätettiin A-tyttöjen Suomen Mestaruuteen. Joukkue pelasi turnauksen häviämättä yhtäkään ottelua. Lisäksi Anna Kilponen valittiin turnauksen parhaaksi puolustajaksi ja Jenna Suokko parhaaksi hyökkääjäksi. Lisäksi Saana Valkama valittiin All Stars -kentälliseen.

Naisten SM-sarjassa päädyttiin karsintasarjaan. Mahdollisuus play off -peleihin menetettiin, kun sarjan viimeinen peli hävittiin Kalpalle tammikuussa. Siitä jatkettiin karsintasarjaan, jossa voitettiin yhtä vaille kaikki ottelut. Sarjan piikkipaikalta jatkamme ensi syksynä Naisten SM-alkusarjaan.

Nyt alkaa joukkueella uusi ajanjakso, kun kolme ja neljä vuotta toiminnassa mukana olleet pelaajat lähtevät koteihinsa ja alkaa valmistautuminen ensi kauteen. Elokuussa joukkueeseen liittyy uusia pelaajia. Muutos tulee olemaan iso, kun puolet joukkueesta vaihtuu.

Kiitos kaikkien pelaajien vanhemmille ja muille tukijoukoille tästä kaudesta. Kun yhden oven sulkee perässään, on astunut uuteen tilaan täynnä mahdollisuuksia.

Etusivu


Etusivu


Seuraa meitä Twitterissä

Löydät meidät myös Facebookista nimellä Team Oriflame Kuortane. Käy tykkäämässä!

Joukkueen toimintaa tukevat johtoryhmän lisäksi Kuortaneen Urheiluopiston valmennuksen, testauksen ja urheilupsykologian sekä lihashuollon ammattilaiset. Yksilön ja joukkueen kehittyminen kulkevat näin ollen tiukasti käsi kädessä.

Matkanteostamme tällä kaudella huolehtii Kuortaneen Taksi & Bussi Oy

Etusivu