ETUSIVU ESITTELY HEVOSET KASVATUS

With love, passion and understanding.

Fifth Bridge Poniesin osoite vaihtuu! Uusi osoite on http://www.hernekerttu.net/fbp/. Myös kaikkien ponien osoitteet vaihtuvat samaan muotoon. Tässä osoitteessa olevia sivuja ei enää päivitetä ja ne tulevat poistumaan helmikuun jälkeen käytöstä. Kisatulokset säilyvät, mutta kaikki muu poistuu.

Tervetuloa tutustumaan virtuaaliseen ratsuponeja kasvattavaan siittolaan Fifth Bridge Poniesiin! Tallimme toiminta pyörähti käyntiin elokuussa 2013 ja alusta alkaen olemme kasvattaneet saksalaisia ratsuponeja suurella sydämellä. Tallimme sijaitsee Saksassa, Berliinin kupeessa Potsdamin kauniilla maaseudulla. Tilallemme mahtuu liki sata ponia. Lisää tiloistamme voit lukea Esittely-sivulta.

Kasvatustoimintamme pyörii aktiivisesti ratsuponien ympärillä. Pyrimme jalostamaan rotua paremmaksi, kyvykkäämmäksi ja monipuolisemmaksi parantaen sen kapasiteettia ja suorituskykyä. Siksi tallistamme löytyykin vain ja ainoastaan laadukkaita este- ja kouluponeja. Ratsuponien lisäksi talliin on eksynyt myös muutamia muiden rotujen edustajia, joille on perustettu oma muut hevoset-osio.

Ponimme kisaavat aktiivisesti este- ja kouluratsastuksen parissa jaoksen alaisissa kilpailuissa. Lisäksi käymme laatuarvostelutilaisuuksissa ja näyttelyissä. Järjestämme myös itse jaoksen alaisia este- ja kouluratsastuskilpailuja mahdollisimman aktiivisesti.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan upeaan ponikaartiimme!


        Rakkain terveisin,
        dumi, VRL-00218, sähköposti

        » tallin rekisteritunniste on FIFT3920
        » tallikoiramme Michel ja Griffin
        » maskottimuulimme Lyyti
        » katso myös myytävät ponit


         

KUULUMISIA

01.02.2015:

Tammikuu oli taas uusien varsojen juhlaa! Suloisia palleroisia syntyi kaiken kaikkiaan hurjat 12 kappaletta. Vuosi on vasta aluillaan ja meillä on jo tusina kasvattia. Uskaltaako sitä edes ajatella paljonko niitä on vuoden lopussa, heh? Näistä upeista varsoista 9 kappaletta lähtee maailmalle uusiin koteihin ja loput jäävät meille. Niinpä tallia täyttääkin nyt kolme uutta nuorukaista: koulupainotteiset varsat o. Fifth Dazzling Illusionism ja t. Fifth Fidzi sekä estepainotteinen o. Fifth Barracuda Island. Lisäksi meille saapui Daintystä hieno kouluvarsa, o. Dormillo Dainty.

Laatisuutisia on taas mukava määrä. KRJ:n tammikuun tilaisuudessa palkittiin II-palkinnolla Praise the Golden Fifth sekä ERJ:n tilaisuudessa Fifth Frog Goes Croak ERJ-I ja Mulberry Bluebell ERJ-III. YLA:n tilaisuudessa oli tällä kertaa arabivahvistuksemme Fawziyya, joka pokkasi hienon I-palkinnon.

Helmikuun tilaisuuksiin lähteekin taas roppakaupalla hevosia. KRJ:n varsinaiseen tilaisuuteen lähtee Istria Shining Sparkle sekä sh-vahvistuksemme Sokkosilla, ja uusintatilaisuuteen Red Riding Hood sekä Blockwood. ERJ:n tilaisuuteen ilmoitettiin Mulberry Curacao ja Noel Boston sekä varalle Fifth Bambi. YLA:n tilaisuuteen lähtee Pretty Pretty Please ja Fifth Zip It. Ponien KTK-tilaisuuteen ilmoitettiin Istria Crocosmia ja Prolady Ring. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin xx-tammamme Tjanina Ring on mukana tammikuun XLA-tilaisuudessa ja ilmoitettu hevosten helmikuun KTK-tilaisuuteen. Paljon siis reissataan taas helmikuun ajan. Pidetään peukkuja ja toivotaan hyviä palkintoja!


Webdesign © Milja     Kuvien © VRL-00218     Tekstien © Tallin omaisuutta
VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE